Η Empress ιδρύθηκε στο São Paulo το 2010, από την Ολλανδο-Βραζιλιάνα CEO & Founder Catherine Maaskant. Τότε, ζώντας ακόμα στην Ολλανδία, η αρχική της ιδέα ήταν να φέρει τη βραζιλιάνικη αισθητική των beachwear στη χώρα της. Κατά τη γνώμη της, υπήρχε ένα σαφές κενό στην ολλανδική αγορά για ένα μοντέρνο brand με ρούχα για την παραλία, έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια συλλογή εμπνευσμένη από τη Βραζιλία, με μία διεθνή προσέγγιση, για να την παρουσιάσει στο ολλανδικό κοινό.
«Όταν ξεκίνησα, δεν είχα εμπειρία στον χώρο της μόδας, αλλά όντας πρόθυμος μαθητής και σκληρά εργαζόμενος, σχεδίασα την πρώτη συλλογή που αποδείχθηκε επιτυχημένη, λίγο μετά την κυκλοφορία της. Δημοσιεύτηκε σε πολλά περιοδικά υψηλού προφίλ στη Βραζιλία, γεγονός που επέτρεψε στo Brand να επεκταθεί γρήγορα. Σήμερα είμαι ακόμα υπεύθυνη για τα σχέδια και τη δημιουργική διεύθυνση της Empress Brasil. Μου αρέσει να μένω στο στούντιο μου στο São Paulo, να σχεδιάζω νέα σχέδια, να κάνω έρευνα και να εμπνέομαι ανάμεσα σε όμορφα υφάσματα και εξοπλισμό. Εκεί εκρήγνυται η έμπνευση!».

-Catherine Maaskant

Γνωρίστε την Catherine Maaskant, CEO & Founder της Empress Brasil. Είναι η καρδιά της εταιρείας. Το 2010 ίδρυσε το βραζιλιάνικο Brand που σήμερα έχει γίνει διεθνώς αναγνωρισμένο.

Γεννημένη από Βραζιλιάνα μητέρα και Ολλανδό πατέρα, η Catherine έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Ολλανδία. Αν και αποφοίτησε από την αεροδιαστημική μηχανική επιστήμη, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της να γίνει επιχειρηματίας στη βιομηχανία της μόδας και μετακόμισε στο São Paulo. Έτσι γεννήθηκε η Empress Brasil.

Σήμερα η Catherine ζει στη Νέα Υόρκη και ταξιδεύει μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Βραζιλίας για να φροντίσει την εταιρεία. «Εμπνέομαι και από τη Νέα Υόρκη. Είναι μια ζωντανή πόλη, όπου οι άνθρωποι έρχονται με ένα όνειρο να πετύχουν. Η εργασιακή της νοοτροπία και η φιλοσοφία της ζωής είναι κάτι με το οποίο ταυτίζομαι απόλυτα. Βρισκόμενη στη Νέα Υόρκη, μια παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, παρακολουθώ εκδηλώσεις άλλων δημιουργών που μου δίνουν πολλή έμπνευση και έχουν κάνει τη διεθνή γεύση των δημιουργιών μου ακόμα πιο δυνατή.

 

H Empress Brasil, συνδέει ιδανικά τα international fashion trends με τη βραζιλιάνικη κουλτούρα. Γνωστά για τα έντονα κοψίματα και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέριες, το brand αναδεικνύει τη θυληκότητα και τα μοναδικά σχέδια του ξεχωρίζουν στη luxurious beachwear κατηγορία.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με exclusive prints, μέταλα και με άψογη ποιότητα στα υφάσματα και τις πρώτες ύλες της, η Empress Brasil έχει σημαντικό ρόλο στην resort wear και fashion βιομηχανία. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τη συλλόγη της Εmpress σε boutiques σε όλο το κόσμο όπως την Ibiza, Miami, Dubai, New York και Παρίσι.